Anunt Învăț, mă joc, sunt fericit la școală


ASOCIAȚIA PENTRU EGALITATE DE ȘANSE ŞI NEDISCRIMINARE BRAȘOV , in parteneriat cu COMUNA VOILA si SCOALA GIMNAZIALA, vă invită să participaţi la evenimentul organizat in cadrul proiectului POCU/74/6/18/108023, cu titlul “ÎNVĂȚ, MĂ JOC, SUNT FERICIT LA ȘCOALĂ”, care va avea loc în data de 30.09.2021 , începând cu ora 14.30, la Scoala Gimnaziala Voila, Strada Principală 126, Judetul Brasov, Sat. Voila, comuna Voila.

Evenimentul, menit sa contribuie la actiuni de promovare de bune practiciprin diseminarea rezultatelor proiectului catre 30 de scoli din mediul rural, consta intr-o intalnire intre expertii proiectuluisi alti reprezentanti ai comunitatii locale: Primaria Voila, Scoala Voila, AESN , ONG-uri cu 10 reprezentanti ai scolilor din mediul ruralcarora se intentioneaza transferarea rezultatelor obtinute in cadru acestui proiect.

In cadrul evenimentului se va comunica catre reprezentantii scolilor metodologia de implementare a cursului „De la COMUNA NOASTRA la PLANETA ALBASTRA” se va furniza pe suport de hartie si CD revista „De la COMUNA NOASTRA la PLANETA ALBASTRA, se vor furniza instructiuni de utilizare a site-ului platforma – joc interactiv conceput special pentru acest program.

Materialele de mai sus le puteti gasi si aici:

https://aesn.ro/metodologia-de-desfasurare-a-programului-educational-de-la-comuna-noastra-la-planeta-albastra/

Vă așteptăm cu drag!

Expert coordonator P1- Comuna Voila

Gruia Adina

Proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN

prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020